Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcys Victoria Bydgoszcz Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Zakwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakwas speelt de bal door. Lemański rent richting de bal. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyliński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Orczykowski rent richting de bal. Bukalski verovert de bal door een tackle van achteren. Bukalski probeert naar een medespeler te passen. Lemański is nu in balbezit. Lemański haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Gratkiewicz kopt de bal weg. Inworp. Bukalski met de inworp. Tyliński rent richting de bal. Tyliński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Daar is Barylewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barylewski geeft een hoge lob. Witczyk heeft problemen om de bal te vangen. Twardzik rent richting de bal. Twardzik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kudrawiec heeft problemen om de bal te vangen. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik passt de bal zonder na te denken. Krzyśków heeft problemen om de bal te vangen. Krzyśków schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Victoria Bydgoszcz Team 1:0

17e minuut.
Kudrawiec verovert de bal door een tackle van achteren. Zakwas verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik rent richting de bal. Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kudrawiec is nu in balbezit. Twardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Szewczyk maakt een afschuwelijke overtreding. Szewczyk krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Tyliński onderschept slim de pass. Tyliński passt de bal zonder na te denken. Lemański is nu in balbezit. Lemański schiet op doel. Czpiotek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marcys - Victoria Bydgoszcz Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 37%, Victoria Bydgoszcz Team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marcys - Victoria Bydgoszcz Team 1:1

48e minuut.
Tyliński onderschept slim de pass. Tyliński haalt uit met een fantastische trap. Gratkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Witczyk is nu in balbezit. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik passt de bal in één keer door. Krzyśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyśków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Victoria Bydgoszcz Team 2:1

63e minuut.
Kulaszewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Krzyśków de bal. Twardzik rent richting de bal. Krzyśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyśków haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Victoria Bydgoszcz Team 3:1

68e minuut.
Gratkiewicz is nu in balbezit. Kulaszewski is nu in balbezit. Kulaszewski speelt de bal door. Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków haalt uit met een fantastische trap. Lisota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Szewczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bukalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Orczykowski met een sublieme pass. Daar is Tyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Victoria Bydgoszcz Team 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 36%, Victoria Bydgoszcz Team 64%.
marcys - Victoria Bydgoszcz Team 3:2