Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steve Team Sokół Grudusk
Normal Tactiek 352
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 27.5
waardeloos Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Popielski rent richting de bal. Celin rent richting de bal. Popielski verovert de bal door een tackle van achteren. Popielski haalt uit met een fantastische trap. Hawryszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steve Team - Sokół Grudusk 1:0

10e minuut.
Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz passt de bal zonder na te denken. Frej is nu in balbezit. Frej haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Karpiuk de bal onder controle te krijgen. Wyrzucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Nowomiejski passt de bal met de wreef. Celin rent richting de bal. Celin passt de bal in één keer door. Frej is nu in balbezit. Frej schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Hawryszczak trapt de bal weg. Chętny kopt de bal weg. Klungelig pakt Karpiuk de bal. Politankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steve Team 45%, Sokół Grudusk 55%.
Steve Team - Sokół Grudusk 1:0

53e minuut.
Binkowski met een sublieme pass. Cerański rent richting de bal. Met opzet legt Nowomiejski zijn tegenspeler op de grond. Nowomiejski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Cikowski geeft de bal voor. Strażak bereikt de bal nog maar net als eerste. Politankiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Politankiewicz naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Celin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzanowski. Celin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Binkowski met een snel genomen vrije trap. Frej is nu in balbezit. Frej schiet op doel. Norkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wyrzucki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Strażak is nu in balbezit. Nowomiejski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Strażak raakt geblesseerd tijdens het duel. Futyma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski draait met de bal, schiet en ... Hawryszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Chętny rent richting de bal. Walczuk rent richting de bal. Walczuk passt de bal zonder na te denken. Frej heeft problemen om de bal te vangen. Frej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steve Team 48%, Sokół Grudusk 52%.
Steve Team - Sokół Grudusk 1:0