Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABCD FC marcys
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Krzyśków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stęplowski rent richting de bal. Krzyśków onderschept slim de pass. Krzyśków draait met de bal, schiet en ... Chwiałkowski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

3e minuut.
Pochroń geeft een lange en hoge pass. Chanowski rent richting de bal. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk haalt uit met een fantastische trap. Czpiotek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

9e minuut.
Stęplowski onderschept slim de pass. Stęplowski speelt de bal door. Klungelig pakt Chwiałkowski de bal. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Stęplowski is nu in balbezit. Zakwas is nu in balbezit. Zakwas passt de bal zonder na te denken. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski draait met de bal, schiet en ... Czpiotek bokst de bal weg.

22e minuut.
Chrobak passt de bal in één keer door. Twardzik is nu in balbezit. Krzyśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik schiet op doel. Czamaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Krzyśków is nu in balbezit. Twardzik is nu in balbezit. Krzyśków rent richting de bal. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCD FC - marcys 0:1

30e minuut.
Majowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski onderschept slim de pass. Kulaszewski probeert naar een medespeler te passen. Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Stęplowski speelt de bal door. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sola is nu in balbezit. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 56%, marcys 44%.
ABCD FC - marcys 0:1

54e minuut.
Chrobak verovert de bal door een tackle van achteren. Chrobak probeert naar een medespeler te passen. Pochroń speelt de bal door. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski schiet op doel. Czpiotek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABCD FC - marcys 1:1

74e minuut.
Mikołajewski is nu in balbezit. Orczykowski rent richting de bal. Orczykowski passt de bal in één keer door. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Orczykowski geeft een lange en hoge pass. Hanczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków schiet op doel. Czamaran probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCD FC - marcys 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 51%, marcys 49%.
ABCD FC - marcys 1:2