Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABCD FC Wiejscy Kopacze
Normal Tactiek Buczo
49% Balbezit 51%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 28.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Artvinli rent richting de bal. Artvinli geeft de bal voor. Klungelig pakt Chwiałkowski de bal. Nitecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Djorkaeff geeft een hoge lob. Pochroń kopt de bal weg. Stęplowski heeft problemen om de bal te vangen. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus draait met de bal, schiet en ... Czamaran bokst de bal weg.

35e minuut.
Stęplowski is nu in balbezit. Zabłocki verovert de bal door een tackle van achteren. Zabłocki passt de bal zonder na te denken. Gałus is nu in balbezit. Gałus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hanczewski rent richting de bal. Djorkaeff onderschept slim de pass. Djorkaeff met een sublieme pass. Gałus rent richting de bal. Gałus draait met de bal, schiet en ... Czamaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 65%, Wiejscy Kopacze 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABCD FC - Wiejscy Kopacze 0:0

47e minuut.
Zabłocki onderschept slim de pass. Zabłocki speelt de bal door. Gałus is nu in balbezit. Gałus schiet op doel. Czamaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCD FC - Wiejscy Kopacze 0:1

53e minuut.
Nitecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń verovert de bal door een tackle van achteren. Pochroń probeert naar een medespeler te passen. Valach bereikt de bal nog maar net als eerste. Valach draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Valach verovert de bal door een tackle van achteren. Valach passt de bal met de wreef. Gałus is nu in balbezit. Gałus draait met de bal, schiet en ... Czamaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Tomaszewski de bal onder controle te krijgen. Valach rent richting de bal. Valach passt de bal met de wreef. Gałus rent richting de bal. Gałus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Valach bereikt de bal nog maar net als eerste. Valach geeft de bal voor. Daar is Chwiałkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałus is nu in balbezit. Gałus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Valach bereikt de bal nog maar net als eerste. Valach passt de bal zonder na te denken. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Valach bereikt de bal nog maar net als eerste. Valach draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Valach geeft een hoge lob. Daar is Hanczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałus rent richting de bal. Gałus haalt uit met een fantastische trap. Czamaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 69%, Wiejscy Kopacze 31%.
ABCD FC - Wiejscy Kopacze 0:1