Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 21:33
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0255 [del]
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 14572
Wiejscy Kopacze ABCD FC
Buczo Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.7 gemiddelde waardering 18
zwak Schieten slecht
matig Passen slecht
uitstekend Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Smuda is nu in balbezit. Bell is nu in balbezit. Bell passt de bal zonder na te denken. Capoteiro is nu in balbezit. Capoteiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff geeft een lange en hoge pass. Capoteiro rent richting de bal. Capoteiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - ABCD FC 1:0

13e minuut.
Petruniczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell onderschept slim de pass. Bell geeft de bal voor. Smuda rent richting de bal. Smuda schiet op doel. Czamaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lasocki geeft een hoge lob. Smuda rent richting de bal. Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda onderschept slim de pass. Smuda probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki verovert de bal door een tackle van achteren. Lasocki probeert naar een medespeler te passen. Smuda rent richting de bal. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Czamaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - ABCD FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 22%, ABCD FC 78%.
Wiejscy Kopacze - ABCD FC 2:0

50e minuut.
Petruniczyk is nu in balbezit. Bell onderschept slim de pass. Bell passt de bal in één keer door. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Lasocki geeft een lange en hoge pass. Hanczewski heeft problemen om de bal te vangen. Smuda is nu in balbezit. Smuda draait met de bal, schiet en ... Czamaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - ABCD FC 3:0

56e minuut.
Majowicz speelt de bal door. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff speelt de bal door. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Artvinli onderschept slim de pass. Artvinli passt de bal met de wreef. Capoteiro is nu in balbezit. Capoteiro schiet op doel. Czamaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Artvinli geeft de bal voor. Capoteiro kopt de bal weg. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Czamaran met een harde bal richting middenveld. Artvinli kopt de bal weg. Smuda heeft problemen om de bal te vangen. Smuda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Artvinli de bal. Artvinli passt de bal met de wreef. Capoteiro is nu in balbezit. Capoteiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - ABCD FC 4:0

85e minuut.
Artvinli onderschept slim de pass. Artvinli geeft een hoge lob. Smuda bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda schiet op doel. Czamaran werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Bell passt de bal met de wreef. Capoteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Smuda is nu in balbezit. Smuda haalt uit met een fantastische trap. Czamaran maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - ABCD FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 17%, ABCD FC 83%.
Wiejscy Kopacze - ABCD FC 5:0