Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rambo Steve Team
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kieszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Amerek is nu in balbezit. Burzań tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burzań krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Popielski is nu in balbezit. Kieszczyński onderschept slim de pass. Jędrzejko onderschept slim de pass. Jędrzejko haalt uit met een fantastische trap. Łokietek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
rambo - Steve Team 0:1

34e minuut.
Ryś geeft een hoge lob. Amerek rent richting de bal. Burzań is nu in balbezit. Amerek onderschept slim de pass. Amerek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rambo 52%, Steve Team 48%.
rambo - Steve Team 0:1

55e minuut.
Karpiuk geeft een lange en hoge pass. Jędrzejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejko passt de bal met de wreef. Popielski is nu in balbezit. Popielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Zasadzki is nu in balbezit. Zasadzki geeft een lange en hoge pass. Jędrejowski heeft problemen om de bal te vangen. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Cerański is nu in balbezit. Cerański met een sublieme pass. Ryś rent richting de bal. Popielski verovert de bal door een tackle van achteren. Popielski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rambo 47%, Steve Team 53%.
rambo - Steve Team 0:1