Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcys Brave Wolves
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Fałat onderschept slim de pass. Mikołajewski is nu in balbezit. Zakwas onderschept slim de pass. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Twardzik rent richting de bal. Krzyśków is nu in balbezit. Krzyśków passt de bal in één keer door. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mikołajewski onderschept slim de pass. Kulaszewski speelt de bal door. Daar is Krzyśków, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twardzik is nu in balbezit. Twardzik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Brave Wolves 1:0

24e minuut.
Orczykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Kulaszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kulaszewski krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Mikołajewski met een sublieme pass. Kloss met een sublieme pass. Żuralski rent richting de bal. Krzyśków is nu in balbezit. Krzyśków schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kloss rent richting de bal. Twardzik rent richting de bal. Mikołajewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikołajewski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 38%, Brave Wolves 62%.
marcys - Brave Wolves 1:0

64e minuut.
Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żuralski de bal. Barylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Barylewski met een snelle inworp. Daar is Mikołajewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajewski geeft een hoge lob. Maternia controleert de bal met de borst. Maternia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kulaszewski met de inworp. Barylewski rent richting de bal. Barylewski geeft de bal voor. Krzyśków is nu in balbezit. Krzyśków haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Stanisz geeft een lange en hoge pass. Orczykowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Żuralski de bal. Krzyśków rent richting de bal. Krzyśków draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Inworp. Stanisz met een snelle inworp. Cioper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper geeft een lange en hoge pass. Maternia is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 48%, Brave Wolves 52%.
marcys - Brave Wolves 1:0