Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Wolves marcys
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Mikołajewski is nu in balbezit. Zakwas verovert de bal door een tackle van achteren. Zakwas probeert naar een medespeler te passen. Barylewski rent richting de bal. Barylewski passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krzyśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyśków draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Wolves - marcys 0:1

17e minuut.
Zakwas passt de bal zonder na te denken. Fałat is nu in balbezit. Fałat speelt de bal door. Maternia rent richting de bal. Maternia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Wolves - marcys 1:1

23e minuut.
Barylewski heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajewski geeft een lange en hoge pass. Maternia is nu in balbezit. Maternia schiet op doel. Czpiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Wolves - marcys 2:1

36e minuut.
Zakwas met een sublieme pass. Krzyśków is nu in balbezit. Krzyśków passt de bal zonder na te denken. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Barylewski rent richting de bal. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski geeft een hoge lob. Maternia probeert de bal met de borst te controleren. Maternia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fałat onderschept slim de pass. Krzyśków verovert de bal door een tackle van achteren. Krzyśków draait met de bal, schiet en ... Żuralski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Wolves 61%, marcys 39%.
Brave Wolves - marcys 2:1

50e minuut.
Zakwas probeert naar een medespeler te passen. Krzyśków is nu in balbezit. Krzyśków speelt de bal door. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik haalt uit met een fantastische trap. Złotorowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Twardzik schiet op doel. Krzyśków heeft problemen om de bal te vangen. Żuralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Barylewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barylewski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Krzyśków rent richting de bal. Fałat verovert de bal door een tackle van achteren. Fałat passt de bal in één keer door. Ząbecki rent richting de bal. Ząbecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Wolves 61%, marcys 39%.
Brave Wolves - marcys 2:1