Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABCD FC Sokół Grudusk
Normal Tactiek 352
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 25.4
slecht Schieten matig
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Nowomiejski rent richting de bal. Inworp. Majowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Politankiewicz is nu in balbezit. Politankiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Nowomiejski rent richting de bal. Nowomiejski passt de bal met de wreef. Stęplowski heeft problemen om de bal te vangen. Chętny is nu in balbezit. Chętny geeft een lange en hoge pass. Czamaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Czamaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hanczewski heeft problemen om de bal te vangen. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCD FC - Sokół Grudusk 0:1

18e minuut.
Walczuk is nu in balbezit. Petruniczyk onderschept slim de pass. Petruniczyk passt de bal met de wreef. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Frej passt de bal in één keer door. Walczuk is nu in balbezit. Walczuk passt de bal in één keer door. Frej rent richting de bal. Frej haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Walczuk met een snelle inworp. Pochroń is nu in balbezit. Pochroń passt de bal met de wreef. Chętny rent richting de bal. Chętny draait met de bal, schiet en ... Czamaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Politankiewicz rent richting de bal. Politankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCD FC - Sokół Grudusk 0:2

37e minuut.
Cikowski onderschept slim de pass. Cikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Nowomiejski de bal. Mikołajewski rent richting de bal. Mikołajewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 73%, Sokół Grudusk 27%.
ABCD FC - Sokół Grudusk 0:2

55e minuut.
Petruniczyk heeft problemen om de bal te vangen. Celin rent richting de bal. Celin probeert naar een medespeler te passen. Frej is nu in balbezit. Frej draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Daar is Stęplowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej rent richting de bal. Stęplowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stęplowski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Chrobak passt de bal in één keer door. Celin bereikt de bal nog maar net als eerste. Celin speelt de bal door. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chrobak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kossakowski komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Chanowski haalt uit met een fantastische trap. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ślusarczyk de bal. Ślusarczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 60%, Sokół Grudusk 40%.
ABCD FC - Sokół Grudusk 0:2