Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 21:08
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0255 [del]
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 10200
Wiejscy Kopacze Victoria Bydgoszcz Team
Buczo Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kudrawiec speelt de bal door. Bukalski rent richting de bal. Bukalski met een sublieme pass. Gładki rent richting de bal. Gładki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Tomaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewski geeft een lange en hoge pass. Zabłocki kopt de bal weg. Gałus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus schiet op doel. Lisota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Nitecki kopt de bal weg. Miano speelt de bal door. Wyparło is nu in balbezit. Gałus verovert de bal door een tackle van achteren. Gałus haalt uit met een fantastische trap. Lisota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Tomaszewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Archacki de bal. Zabłocki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zabłocki krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Śladkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zabłocki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nitecki controleert de bal met de borst. Nitecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 39%, Victoria Bydgoszcz Team 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wiejscy Kopacze - Victoria Bydgoszcz Team 0:0

81e minuut.
Miano onderschept slim de pass. Miano geeft een lange en hoge pass. Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitecki verovert de bal door een tackle van achteren. Nitecki geeft de bal voor. Lisota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Kudrawiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valach rent richting de bal. Valach speelt de bal door. Gałus is nu in balbezit. Gałus haalt uit met een fantastische trap. Lisota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Zabłocki rent richting de bal. Zabłocki passt de bal zonder na te denken. Nitecki rent richting de bal. Nitecki haalt uit met een fantastische trap. Lisota probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - Victoria Bydgoszcz Team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 32%, Victoria Bydgoszcz Team 68%.
Wiejscy Kopacze - Victoria Bydgoszcz Team 1:0