Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Bydgoszcz Team Wiejscy Kopacze
Normal Tactiek Buczo
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Lasocki rent richting de bal. Lasocki passt de bal zonder na te denken. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Juřínek onderschept slim de pass. Juřínek haalt uit met een fantastische trap. Lisota kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Djorkaeff geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mạnh Hoàng probeert de bal met de borst te controleren. Śladkowski rent richting de bal. Mạnh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Hoàng schiet op doel. Paal!

13e minuut.
Miano geeft de bal voor. Daar is Wyparło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Lisota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Djorkaeff is nu in balbezit. Szewczyk met een sublieme pass. Djorkaeff speelt de bal door. Juřínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juřínek draait met de bal, schiet en ... Lisota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Juřínek verovert de bal door een tackle van achteren. Juřínek geeft de bal voor. Daar is Śladkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Juřínek is nu in balbezit. Juřínek passt de bal in één keer door. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff schiet op doel. Wyparło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lisota bokst de bal weg. Paal! Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Bydgoszcz Team - Wiejscy Kopacze 0:1

39e minuut.
Djorkaeff passt de bal zonder na te denken. Juřínek geeft een lange en hoge pass. Lasocki heeft problemen om de bal te vangen. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Bydgoszcz Team - Wiejscy Kopacze 0:2

45e minuut.
Aitriger verovert de bal door een tackle van achteren. Aitriger geeft een lange en hoge pass. Wyparło heeft problemen om de bal te vangen. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Bydgoszcz Team 70%, Wiejscy Kopacze 30%.
Victoria Bydgoszcz Team - Wiejscy Kopacze 0:2

57e minuut.
Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng passt de bal met de wreef. Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kudrawiec de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Juřínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mạnh Hoàng geeft de bal voor. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lasocki geeft een lange en hoge pass. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng speelt de bal door. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Lasocki kopt de bal weg. Djorkaeff rent richting de bal. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff geeft een lange en hoge pass. Lisota bokst de bal weg.

70e minuut.
Juřínek onderschept slim de pass. Juřínek geeft de bal voor. Wyparło is nu in balbezit. Mạnh Hoàng onderschept slim de pass. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Lisota verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Śladkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Śladkowski geeft de bal voor. Gładki heeft problemen om de bal te vangen. Miano verovert de bal door een tackle van achteren. Miano geeft een hoge lob. Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Witczyk de bal. Juřínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juřínek probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wyparło is nu in balbezit. Wyparło passt de bal zonder na te denken. Kudrawiec kan de bal niet met de borst controleren. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki geeft de bal voor. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff draait met de bal, schiet en ... Daar is Śladkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Bydgoszcz Team 82%, Wiejscy Kopacze 18%.
Victoria Bydgoszcz Team - Wiejscy Kopacze 0:2