Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Wolves rambo
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rusin rent richting de bal. Maternia rent richting de bal. Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Maternia verovert de bal door een tackle van achteren. Maternia draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Żuralski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędrejowski met een snelle inworp. Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Rozumek onderschept slim de pass. Rozumek speelt de bal door. Trusiak met een sublieme pass. Maternia is nu in balbezit. Maternia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Wolves - rambo 1:0

14e minuut.
Zasadzki rent richting de bal. Mikołajewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ryś de bal. Maternia rent richting de bal. Maternia schiet op doel. Łokietek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Wolves - rambo 2:0

26e minuut.
Fałat kopt de bal weg. Ząbecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kłopotek. Kłopotek krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Fałat onderschept slim de pass. Fałat geeft een lange en hoge pass. Ząbecki kopt de bal weg. Maternia is nu in balbezit. Maternia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Szurpicki trapt de bal weg van het doel. Cebula met een sublieme pass. Amerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Amerek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Wolves 44%, rambo 56%.
Brave Wolves - rambo 2:0

49e minuut.
Kieszczyński rent richting de bal. Fałat verovert de bal door een tackle van achteren. Fałat speelt de bal door. Rusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusin geeft een hoge lob. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Kieszczyński passt de bal in één keer door. Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula passt de bal zonder na te denken. Amerek rent richting de bal. Amerek draait met de bal, schiet en ... Złotorowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Wolves 50%, rambo 50%.
Brave Wolves - rambo 2:0