Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcys Steve Team
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Futyma geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barylewski met de inworp. Twardzik heeft problemen om de bal te vangen. Twardzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzanowski onderschept slim de pass. Buzanowski passt de bal met de wreef. Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki haalt uit met een fantastische trap. Wyrzucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Kulaszewski is nu in balbezit. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Twardzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Twardzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Strażak speelt de bal door. Zakwas met een sublieme pass. Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Klungelig pakt Zakwas de bal. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulaszewski rent richting de bal. Popielski verovert de bal door een tackle van achteren. Popielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Kulaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejko rent richting de bal. Zakwas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jędrzejko wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Jędrzejko kan niet meer verder spelen. Skalski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Skalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popielski is nu in balbezit. Popielski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skalski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kulaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zakwas probeert naar een medespeler te passen. Zasadzki is nu in balbezit. Zasadzki schiet op doel. Klungelig pakt Norkowski de bal. Wyrzucki bokst de bal weg.

45e minuut.
Futyma geeft een hoge lob. Daar is Popielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sola rent richting de bal. Skalski onderschept slim de pass. Skalski schiet op doel. Czpiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 40%, Steve Team 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marcys - Steve Team 0:0

50e minuut.
Skalski is nu in balbezit. Zakwas probeert naar een medespeler te passen. Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski rent richting de bal. Popielski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Orczykowski is nu in balbezit. Orczykowski probeert naar een medespeler te passen. Zakwas met een sublieme pass. Twardzik rent richting de bal. Twardzik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Steve Team 1:0

62e minuut.
Sola heeft problemen om de bal te vangen. Popielski is nu in balbezit. Sola maakt een afschuwelijke overtreding. Sola is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Popielski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buzanowski met een snel genomen vrije trap. Popielski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Czpiotek trapt de bal weg. Buzanowski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Twardzik. Twardzik krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Skalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakwas rent richting de bal. Skalski onderschept slim de pass. Skalski schiet op doel. Czpiotek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
marcys - Steve Team 1:1

90e minuut.
Kulaszewski is nu in balbezit. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma probeert naar een medespeler te passen. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 47%, Steve Team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
marcys - Steve Team 1:1