Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABCD FC Steve Team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen poor


22e minuut.
Jędrzejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejko haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Majowicz de bal. Popielski rent richting de bal. Popielski draait met de bal, schiet en ... Czamaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCD FC - Steve Team 0:1

32e minuut.
Pochroń probeert naar een medespeler te passen. Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk met een sublieme pass. Chanowski rent richting de bal. Chanowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Majowicz de bal. Jędrzejko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Majowicz. Majowicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 45%, Steve Team 55%.
ABCD FC - Steve Team 0:1

57e minuut.
Majowicz is nu in balbezit. Jędrzejko onderschept slim de pass. Stęplowski rent richting de bal. Jędrzejko is nu in balbezit. Jędrzejko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mikołajewski probeert de bal met de borst te controleren. Buzanowski is nu in balbezit. Mikołajewski maakt een afschuwelijke overtreding. Mikołajewski krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chwiałkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerański met de inworp. Jędrzejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 61%, Steve Team 39%.
ABCD FC - Steve Team 0:1