Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steve Team ABCD FC
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Futyma kan de bal niet met de borst controleren. Futyma met een sublieme pass. Popielski rent richting de bal. Jędrzejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Czamaran trapt de bal weg van het doel. Miller kopt de bal weg. Klungelig pakt Hanczewski de bal. Jędrzejko is nu in balbezit. Jędrzejko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jędrzejko speelt de bal door. Strażak rent richting de bal. Strażak geeft een lange en hoge pass. Popielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Popielski haalt uit met een fantastische trap. Czamaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steve Team - ABCD FC 1:0

27e minuut.
Daar is Pochroń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerański bereikt de bal nog maar net als eerste. Pochroń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pochroń krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Stęplowski geeft een lange en hoge pass. Strażak met een sublieme pass. Pakos is nu in balbezit. Chanowski onderschept slim de pass. Chanowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steve Team 41%, ABCD FC 59%.
Steve Team - ABCD FC 1:0

81e minuut.
Norkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mikołajewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ślusarczyk rent richting de bal. Ślusarczyk geeft de bal voor. Wyrzucki bokst de bal weg.

86e minuut.
Cerański passt de bal zonder na te denken. Daar is Jędrzejko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Futyma bereikt de bal nog maar net als eerste. Futyma geeft een hoge lob. Miller bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steve Team 34%, ABCD FC 66%.
Steve Team - ABCD FC 1:0