Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rambo Wiejscy Kopacze
Normal Tactiek Buczo
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 27.6
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Nitecki controleert de bal met de borst. Rozumek rent richting de bal. Nitecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nitecki naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rozumek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rozumek kan niet meer verder spelen. Filipiak komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Kieszczyński is nu in balbezit. Gałus onderschept slim de pass. Ryś rent richting de bal. Gałus onderschept slim de pass. Gałus draait met de bal, schiet en ... Łokietek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
rambo - Wiejscy Kopacze 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rambo 68%, Wiejscy Kopacze 32%.
rambo - Wiejscy Kopacze 0:1

59e minuut.
Valach met een sublieme pass. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff geeft een lange en hoge pass. Gałus is nu in balbezit. Gałus draait met de bal, schiet en ... Łokietek bokst de bal weg.

68e minuut.
Artvinli onderschept slim de pass. Valach bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Cebula moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cebula schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Valach roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Valach kan niet meer verder spelen.

83e minuut.
Djorkaeff met de inworp. Zabłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabłocki passt de bal zonder na te denken. Gałus heeft problemen om de bal te vangen. Gałus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gałus is nu in balbezit. Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałus rent richting de bal. Gałus draait met de bal, schiet en ... Łokietek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rambo 61%, Wiejscy Kopacze 39%.
rambo - Wiejscy Kopacze 0:1