Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 21:22
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0255 [del]
  • Stadion: Oranisko
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 13050
Wiejscy Kopacze rambo
Buczo Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
38.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
average Passen weak
formidable Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Aitriger geeft een lange en hoge pass. Djorkaeff is nu in balbezit. Zasadzki begaat een overtreding. Zasadzki krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Zasadzki geeft een lange en hoge pass. Bell met een snel genomen vrije trap. Machnacki is nu in balbezit. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Juřínek rent richting de bal. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Łokietek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - rambo 1:0

8e minuut.
Juřínek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miano rent richting de bal. Miano geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff geeft de bal voor. Michnik probeert de bal aan de voet te houden. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - rambo 2:0

14e minuut.
Lasocki kopt de bal weg. Klungelig pakt Juřínek de bal. Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Juřínek verovert de bal door een tackle van achteren. Juřínek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Juřínek onderschept slim de pass. Juřínek speelt de bal door. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Łokietek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - rambo 3:0

23e minuut.
Jędrejowski passt de bal met de wreef. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - rambo 4:0

28e minuut.
Mạnh Hoàng geeft een hoge lob. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff passt de bal met de wreef. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Doeltrap. Szurpicki met een harde bal richting middenveld. Jędrejowski kopt de bal weg. Mạnh Hoàng controleert de bal met de borst. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki onderschept slim de pass. Lasocki probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Juřínek onderschept slim de pass. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki passt de bal met de wreef. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - rambo 5:0

37e minuut.
Djorkaeff geeft een lange en hoge pass. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Szurpicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mạnh Hoàng raakt geblesseerd tijdens het duel. Machnacki legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Ryś geeft een lange en hoge pass. Juřínek kopt de bal weg. Klungelig pakt Ryś de bal. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 22%, rambo 78%.
Wiejscy Kopacze - rambo 5:0

46e minuut.
Haberski rent richting de bal. Haberski passt de bal in één keer door. Rozumek is nu in balbezit. Mạnh Hoàng onderschept slim de pass. Mạnh Hoàng draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - rambo 6:0

48e minuut.
Bell geeft een lange en hoge pass. Mạnh Hoàng kopt de bal weg. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel. Łokietek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Michnik is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michnik met een snelle inworp. Daar is Kłopotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kłopotek geeft een hoge lob. Ślak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Zasadzki is nu in balbezit. Lasocki onderschept slim de pass. Lasocki speelt de bal door. Klungelig pakt Mạnh Hoàng de bal. Mạnh Hoàng schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Juřínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Juřínek geeft een hoge lob. Mạnh Hoàng kan de bal niet met de borst controleren. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Zasadzki is nu in balbezit. Miano onderschept slim de pass. Miano geeft de bal voor. Klungelig pakt Mạnh Hoàng de bal. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Djorkaeff geeft een lange en hoge pass. Daar is Rozumek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mạnh Hoàng rent richting de bal. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Łokietek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Lasocki onderschept slim de pass. Lasocki geeft een lange en hoge pass. Daar is Machnacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machnacki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiejscy Kopacze - rambo 7:0

85e minuut.
Djorkaeff onderschept slim de pass. Djorkaeff probeert naar een medespeler te passen. Juřínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Łokietek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Djorkaeff verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff met een sublieme pass. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiejscy Kopacze 18%, rambo 82%.
Wiejscy Kopacze - rambo 7:0