Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcys Sokół Grudusk
Normal Tactiek 352
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18 gemiddelde waardering 26.1
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Janus rent richting de bal. Janus passt de bal zonder na te denken. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Sokół Grudusk 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziwisz met de inworp. Motłoszyński is nu in balbezit. Motłoszyński geeft een hoge lob. Walczuk geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Klungelig pakt Janus de bal. Kałek is nu in balbezit. Kałek geeft een hoge lob. Daar is Motłoszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Motłoszyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 58%, Sokół Grudusk 42%.
marcys - Sokół Grudusk 0:1

49e minuut.
Orczykowski is nu in balbezit. Frej verovert de bal door een tackle van achteren. Frej passt de bal met de wreef. Walczuk is nu in balbezit. Walczuk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Janisz verovert de bal door een tackle van achteren. Janisz geeft een lange en hoge pass. Celin probeert naar een medespeler te passen. Frej rent richting de bal. Frej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Kałek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziwisz met een snelle inworp. Klungelig pakt Isbrandt de bal. Isbrandt geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Motłoszyński passt de bal in één keer door. Frej heeft problemen om de bal te vangen. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński draait met de bal, schiet en ... Czpiotek bokst de bal weg.

75e minuut.
Isbrandt passt de bal in één keer door. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński passt de bal in één keer door. Frej rent richting de bal. Frej schiet op doel. Czpiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Sokół Grudusk 0:2

84e minuut.
Frej is nu in balbezit. Motłoszyński rent richting de bal. Motłoszyński passt de bal met de wreef. Janus is nu in balbezit. Janus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 84%, Sokół Grudusk 16%.
marcys - Sokół Grudusk 0:2