Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ABCD FC Brave Wolves
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Ślusarczyk is nu in balbezit. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ślusarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stęplowski rent richting de bal. Rusin onderschept slim de pass. Rusin speelt de bal door. Maternia is nu in balbezit. Maternia draait met de bal, schiet en ... Czamaran kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Stanisz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

12e minuut.
Chrobak kan de bal niet met de borst controleren. Fałat rent richting de bal. Chrobak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fałat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rusin neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCD FC - Brave Wolves 0:1

15e minuut.
Petruniczyk kan de bal niet met de borst controleren. Cioper met een sublieme pass. Rusin rent richting de bal. Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maternia haalt uit met een fantastische trap. Czamaran verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Stęplowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioper verovert de bal door een tackle van achteren. Cioper probeert naar een medespeler te passen. Maternia is nu in balbezit. Maternia draait met de bal, schiet en ... Czamaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Rusin onderschept slim de pass. Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobak verovert de bal door een tackle van achteren. Rusin is nu in balbezit. Rusin haalt uit met een fantastische trap. Czamaran probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stęplowski kopt de bal weg. Daar is Ślusarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuralski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żuralski krijgt een gele kaart. Ślusarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Stęplowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Żuralski de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ślusarczyk probeert naar een medespeler te passen. Petruniczyk rent richting de bal. Petruniczyk geeft de bal voor. Daar is Chanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ABCD FC - Brave Wolves 1:1

36e minuut.
Ślusarczyk rent richting de bal. Fałat bereikt de bal nog maar net als eerste. Fałat geeft de bal voor. Maternia bereikt de bal nog maar net als eerste. Maternia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 59%, Brave Wolves 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ABCD FC - Brave Wolves 1:1

59e minuut.
Chwiałkowski speelt de bal door. Hanczewski is nu in balbezit. Hanczewski geeft de bal voor. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Stęplowski rent richting de bal. Stęplowski geeft een hoge lob. Trusiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski onderschept slim de pass. Chanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ABCD FC - Brave Wolves 2:1

88e minuut.
Żuralski met de inworp. Fałat rent richting de bal. Ślusarczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ślusarczyk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ABCD FC 41%, Brave Wolves 59%.
ABCD FC - Brave Wolves 2:1