Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steve Team Victoria Bydgoszcz Team
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Popielski rent richting de bal. Witczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejko rent richting de bal. Popielski rent richting de bal. Popielski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Karpiuk probeert naar een medespeler te passen. Tyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Tyliński de bal. Lemański is nu in balbezit. Lemański haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Strażak kopt de bal weg. Archacki is nu in balbezit. Jędrzejko verovert de bal door een tackle van achteren. Jędrzejko draait met de bal, schiet en ... Popielski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Karpiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański rent richting de bal. Karpiuk begaat een overtreding. Karpiuk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steve Team 42%, Victoria Bydgoszcz Team 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steve Team - Victoria Bydgoszcz Team 0:0

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerański met de inworp. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędrzejko onderschept slim de pass. Jędrzejko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Buzanowski kopt de bal weg. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Szewczyk de bal. Jędrzejko rent richting de bal. Jędrzejko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Jędrzejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kudrawiec verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jędrzejko. Jędrzejko krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Witczyk is nu in balbezit. Futyma verovert de bal door een tackle van achteren. Futyma geeft een hoge lob. Popielski rent richting de bal. Popielski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bukalski is nu in balbezit. Bukalski passt de bal zonder na te denken. Daar is Norkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemański bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steve Team 34%, Victoria Bydgoszcz Team 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steve Team - Victoria Bydgoszcz Team 0:0