Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokół Grudusk rambo
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 16.2
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Nowomiejski is nu in balbezit. Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kieszczyński probeert naar een medespeler te passen. Nowomiejski rent richting de bal. Nowomiejski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Walczuk met een sublieme pass. Beksa met een sublieme pass. Janus is nu in balbezit. Janus draait met de bal, schiet en ... Łokietek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - rambo 1:0

20e minuut.
Frej haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zasadzki de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Walczuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Janus krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - rambo 2:0

22e minuut.
Nowomiejski geeft een lange en hoge pass. Frej kopt de bal weg. Daar is Ryś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janus is nu in balbezit. Janus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Frej rent richting de bal. Filipiak is nu in balbezit. Frej verovert de bal door een tackle van achteren. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Michnik is nu in balbezit. Beksa onderschept slim de pass. Beksa speelt de bal door. Daar is Frej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frej schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Grudusk 36%, rambo 64%.
Sokół Grudusk - rambo 2:0

48e minuut.
Chętny geeft een lange en hoge pass. Michnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowomiejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nowomiejski krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chętny de bal. Haberski bereikt de bal nog maar net als eerste. Haberski haalt uit met een fantastische trap. Hawryszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Janus rent richting de bal. Janus met een sublieme pass. Frej bereikt de bal nog maar net als eerste. Frej schiet op doel. Łokietek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - rambo 3:0

69e minuut.
Daar is Binkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa probeert naar een medespeler te passen. Walczuk rent richting de bal. Walczuk geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Frej rent richting de bal. Frej haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokół Grudusk - rambo 4:0

80e minuut.
Frej passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Janus de bal. Beksa rent richting de bal. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Beksa is nu in balbezit. Kieszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Beksa probeert naar een medespeler te passen. Janus rent richting de bal. Janus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokół Grudusk 38%, rambo 62%.
Sokół Grudusk - rambo 4:0