Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
marcys Wiejscy Kopacze
Normal Tactiek Buczo
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
3 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 37.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen formidabel


3e minuut.
Gratkiewicz geeft de bal voor. Lasocki kopt de bal weg. Djorkaeff is nu in balbezit. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Djorkaeff rent richting de bal. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakwas rent richting de bal. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lasocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Lasocki geeft de bal voor. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. Czpiotek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Wiejscy Kopacze 0:1

9e minuut.
Machnacki verovert de bal door een tackle van achteren. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Djorkaeff passt de bal zonder na te denken. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki schiet op doel. Czpiotek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Daar is Sola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gratkiewicz is nu in balbezit. Mạnh Hoàng onderschept slim de pass. Mạnh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Czpiotek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Machnacki is nu in balbezit. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Klungelig pakt Kałek de bal. Kałek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Djorkaeff de bal. Machnacki rent richting de bal. Machnacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Zahorski probeert naar een medespeler te passen. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki passt de bal in één keer door. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Zahorski onderschept slim de pass. Zahorski probeert naar een medespeler te passen. Mạnh Hoàng is nu in balbezit. Mạnh Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Wiejscy Kopacze 0:2

24e minuut.
Kulaszewski is nu in balbezit. Zahorski onderschept slim de pass. Zahorski geeft een lange en hoge pass. Djorkaeff is nu in balbezit. Djorkaeff geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zahorski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

25e minuut.
Djorkaeff zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki geeft een hoge lob. Machnacki springt en kopt de bal. Czpiotek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Wiejscy Kopacze 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 67%, Wiejscy Kopacze 33%.
marcys - Wiejscy Kopacze 0:3

53e minuut.
Lasocki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gratkiewicz de bal. Machnacki rent richting de bal. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Machnacki is nu in balbezit. Sola verovert de bal door een tackle van achteren. Sola speelt de bal door. Lasocki is nu in balbezit. Lasocki geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Wiejscy Kopacze 0:4

63e minuut.
Lasocki met een snelle inworp. Djorkaeff bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakwas begaat een overtreding. Zakwas krijgt een gele kaart. Djorkaeff raakt geblesseerd tijdens het duel. Lasocki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Mạnh Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal. Czpiotek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Capoteiro verovert de bal door een tackle van achteren. Capoteiro geeft een hoge lob. Miano heeft problemen om de bal te vangen. Barylewski rent richting de bal. Barylewski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Miano geeft een lange en hoge pass. Machnacki probeert de bal aan de voet te houden. Sola rent richting de bal. Djorkaeff rent richting de bal. Djorkaeff schiet op doel. Czpiotek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kulaszewski speelt de bal door. Miano bereikt de bal nog maar net als eerste. Miano geeft de bal voor. Lasocki rent richting de bal. Lasocki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Capoteiro kopt de bal weg. Mạnh Hoàng met een sublieme pass. Sola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Machnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
marcys - Wiejscy Kopacze 0:5

79e minuut.
Djorkaeff onderschept slim de pass. Djorkaeff geeft een hoge lob. Sola heeft problemen om de bal te vangen. Machnacki rent richting de bal. Machnacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: marcys 78%, Wiejscy Kopacze 22%.
marcys - Wiejscy Kopacze 0:5