Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamTeamC Team Stanley
Normal Tactiek 451
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten good
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Papac probeert naar een medespeler te passen. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Hałabura speelt de bal door. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Wooden passt de bal zonder na te denken. Panorios is nu in balbezit. Panorios geeft de bal voor. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner met een sublieme pass. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... Wydra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Team Stanley 0:1

11e minuut.
Papac geeft een hoge lob. Daar is Piwowar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumgartner met een sublieme pass. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Team Stanley 0:2

12e minuut.
Koczy geeft een hoge lob. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koczy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Koczy krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Papac geeft een hoge lob. Piwowar probeert naar een medespeler te passen. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ... Wydra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Team Stanley 0:3

26e minuut.
Koczy rent richting de bal. Hałabura verovert de bal door een tackle van achteren. Hałabura met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Team Stanley 0:4

31e minuut.
Baumgartner met een sublieme pass. Hałabura rent richting de bal. Hałabura passt de bal in één keer door. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gubiec heeft problemen om de bal te vangen. Pideci rent richting de bal. Pideci geeft de bal voor. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap. Wydra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Hałabura speelt de bal door. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwowar is nu in balbezit. Caban onderschept slim de pass. Caban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel. Wydra werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Team Stanley 0:5

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wydra met een harde bal richting middenveld. Surman kopt de bal weg. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamTeamC 75%, Team Stanley 25%.
TeamTeamC - Team Stanley 0:5

49e minuut.
Masłowski geeft een lange en hoge pass. Calian geeft de bal voor. Piwowar heeft problemen om de bal te vangen. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Team Stanley 0:6

51e minuut.
Moliński met een snelle inworp. Bajda is nu in balbezit. Bajda probeert naar een medespeler te passen. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Hoffman rent richting de bal. Papac verovert de bal door een tackle van achteren. Papac met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ... Wydra bokst de bal weg. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Team Stanley 0:7

67e minuut.
Masłowski heeft problemen om de bal te vangen. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman speelt de bal door. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pideci probeert naar een medespeler te passen. Baumgartner is nu in balbezit. Bajda is nu in balbezit. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Panorios kopt de bal weg. Papac speelt de bal door. Daar is Piwowar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Hałabura speelt de bal door. Baumgartner speelt de bal door. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap. Wydra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Team Stanley 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamTeamC 83%, Team Stanley 17%.
TeamTeamC - Team Stanley 0:8