Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanley TS Dynowskie Klimaty
451 Tactiek Normal
70% Balbezit 30%
15% Spel op eigen helft 85%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 17
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
goed Verdedigen slecht


6e minuut.
Pideci probeert naar een medespeler te passen. Czejgis rent richting de bal. Caban onderschept slim de pass. Caban haalt uit met een fantastische trap. Kistowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - TS Dynowskie Klimaty 1:0

8e minuut.
Papac passt de bal in één keer door. Pideci speelt de bal door. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap. Kistowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - TS Dynowskie Klimaty 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Suchan de bal. Surman is nu in balbezit. Surman probeert naar een medespeler te passen. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Daar is Podziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban verovert de bal door een tackle van achteren. Caban draait met de bal, schiet en ... Kistowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - TS Dynowskie Klimaty 3:0

22e minuut.
Baumgartner met een sublieme pass. Papac is nu in balbezit. Papac geeft de bal voor. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal met de wreef. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban onderschept slim de pass. Caban schiet op doel. Kistowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Caban rent richting de bal. Podziorny rent richting de bal. Caban verovert de bal door een tackle van achteren. Caban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stefański rent richting de bal. Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Baumgartner geeft een hoge lob. Włosek is nu in balbezit. Włosek geeft een lange en hoge pass. Papac is nu in balbezit. Papac probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Surman kopt de bal weg. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Czejgis zijn tegenspeler op de grond. Czejgis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 14%, TS Dynowskie Klimaty 86%.
Team Stanley - TS Dynowskie Klimaty 3:0

58e minuut.
Papac passt de bal in één keer door. Caban rent richting de bal. Kiełnia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Caban is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Caban kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - TS Dynowskie Klimaty 4:0

64e minuut.
Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Baumgartner speelt de bal door. Hałabura is nu in balbezit. Hałabura passt de bal in één keer door. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ... Kistowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 15%, TS Dynowskie Klimaty 85%.
Team Stanley - TS Dynowskie Klimaty 4:0