Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kursko wawer
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Gonstaw is nu in balbezit. Doğukan onderschept slim de pass. Doğukan passt de bal zonder na te denken. Ossowski heeft problemen om de bal te vangen. Ossowski schiet op doel. Adamus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Cebula passt de bal zonder na te denken. Ossowski is nu in balbezit. Badaczewski is nu in balbezit. Ossowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ossowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - wawer 0:1

33e minuut.
Kowalczewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sysiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Doğukan is nu in balbezit. Doğukan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Nanek is nu in balbezit. Kołaciński onderschept slim de pass. Kołaciński probeert naar een medespeler te passen. Doğukan rent richting de bal. Doğukan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - wawer 0:2

42e minuut.
Szczygłowski met een snelle inworp. Doğukan rent richting de bal. Bojarski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Doğukan raakt geblesseerd tijdens het duel. Doğukan neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kursko 75%, wawer 25%.
FC Kursko - wawer 0:2

55e minuut.
Szczurowski controleert de bal met de borst. Szczygłowski rent richting de bal. Szczygłowski speelt de bal door. Doğukan rent richting de bal. Doğukan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Sysiak geeft een hoge lob. Bojarski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kursko 61%, wawer 39%.
FC Kursko - wawer 0:2