Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanley Tragikomedia
451 Tactiek Normal
69% Balbezit 31%
18% Spel op eigen helft 82%
27 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 15.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Surman kopt de bal weg. Klungelig pakt Herczyk de bal. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Tragikomedia 1:0

9e minuut.
Baumgartner speelt de bal door. Papac bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac geeft een hoge lob. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Tragikomedia 2:0

14e minuut.
Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Caban passt de bal in één keer door. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kulek is nu in balbezit. Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman speelt de bal door. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Herczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Papac met de inworp. Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac geeft een hoge lob. Gorgolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Kulek is nu in balbezit. Baumgartner verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Tragikomedia 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 22%, Tragikomedia 78%.
Team Stanley - Tragikomedia 3:0

47e minuut.
Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Pideci rent richting de bal. Pideci geeft een hoge lob. Łopatowicz heeft problemen om de bal te vangen. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Calian met een snelle inworp. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pideci rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilkanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hałabura rent richting de bal. Hałabura passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel. Gorgolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Baumgartner geeft de bal voor. Herczyk heeft problemen om de bal te vangen. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Tragikomedia 4:0

68e minuut.
Klungelig pakt Pideci de bal. Pideci geeft een lange en hoge pass. Daar is Herczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski bokst de bal weg. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Tragikomedia 5:0

71e minuut.
Baumgartner speelt de bal door. Caban is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Kulek ... Strafschop! Kulek krijgt een gele kaart. Caban raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Caban neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Tragikomedia 6:0

87e minuut.
Hałabura rent richting de bal. Hałabura passt de bal zonder na te denken. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Tragikomedia 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 14%, Tragikomedia 86%.
Team Stanley - Tragikomedia 7:0