Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragikomedia Team Stanley
Normal Tactiek 451
33% Balbezit 67%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 39.7
zwak Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Gorgolewski trapt de bal weg. Hałabura met een sublieme pass. Kulek rent richting de bal. Caban onderschept slim de pass. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:1

4e minuut.
Panorios met een sublieme pass. Pideci rent richting de bal. Pideci probeert naar een medespeler te passen. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Łopatowicz trapt de bal weg van het doel. Baumgartner kopt de bal weg. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Wooden de bal. Wooden met een sublieme pass. Hałabura speelt de bal door. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pęczak probeert naar een medespeler te passen. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura verovert de bal door een tackle van achteren. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:3

22e minuut.
Baumgartner passt de bal met de wreef. Łopatowicz is nu in balbezit. Caban verovert de bal door een tackle van achteren. Caban draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:4

26e minuut.
Binkowski is nu in balbezit. Papac onderschept slim de pass. Papac met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:5

29e minuut.
Surman is nu in balbezit. Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drągowski geeft een hoge lob. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Hałabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura geeft een lange en hoge pass. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel. Gorgolewski bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:6

32e minuut.
Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner passt de bal met de wreef. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:7

33e minuut.
Papac geeft een hoge lob. Daar is Borek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:8

41e minuut.
Kulek rent richting de bal. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragikomedia 85%, Team Stanley 15%.
Tragikomedia - Team Stanley 0:8

47e minuut.
Caban geeft een lange en hoge pass. Papac is nu in balbezit. Papac met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borek heeft problemen om de bal te vangen. Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban verovert de bal door een tackle van achteren. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Papac is nu in balbezit. Papac met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel. Na een snelle pass probeert Herczyk de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman kan de bal niet met de borst controleren. Surman passt de bal zonder na te denken. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Papac probeert naar een medespeler te passen. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner passt de bal in één keer door. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:9

69e minuut.
Borek geeft een hoge lob. Baumgartner met een sublieme pass. Papac met een sublieme pass. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:10

71e minuut.
Hałabura met een sublieme pass. Pideci is nu in balbezit. Pideci passt de bal in één keer door. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Panorios passt de bal met de wreef. Caban rent richting de bal. Caban met een sublieme pass. Hałabura rent richting de bal. Hałabura schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Binkowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Papac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Calian raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kostrzewa komt het veld opgelopen. Surman met een snel genomen vrije trap. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:11

86e minuut.
Caban geeft de bal voor. Binkowski is nu in balbezit. Papac verovert de bal door een tackle van achteren. Papac schiet op doel. Gorgolewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Team Stanley 0:12

88e minuut.
Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Papac speelt de bal door. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragikomedia 86%, Team Stanley 14%.
Tragikomedia - Team Stanley 0:12