Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanley Mundialowy Team
451 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
18% Spel op eigen helft 82%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 17.5
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Hałabura passt de bal met de wreef. Papac is nu in balbezit. Papac passt de bal met de wreef. Caban heeft problemen om de bal te vangen. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner speelt de bal door. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ... Piechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Mundialowy Team 1:0

10e minuut.
Kłosiński rent richting de bal. Papac verovert de bal door een tackle van achteren. Papac geeft een lange en hoge pass. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel. Piechowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Baumgartner speelt de bal door. Hałabura is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parys. Parys krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Pideci met een snelle inworp. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner geeft een hoge lob. Apostel heeft problemen om de bal te vangen. Piechowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Mundialowy Team 2:0

21e minuut.
Surman geeft de bal voor. Daar is Apostel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel. Piechowicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Mundialowy Team 3:0

24e minuut.
Jońca rent richting de bal. Papac bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac geeft de bal voor. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ... Piechowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Mundialowy Team 4:0

33e minuut.
Dojaś is nu in balbezit. Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura passt de bal in één keer door. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piechowicz trapt de bal weg. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caban de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Caban is nu in balbezit. Małolepszy rent richting de bal. Caban onderschept slim de pass. Caban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Pideci geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Baumgartner de bal onder controle te krijgen. Jońca bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban onderschept slim de pass. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Mundialowy Team 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 20%, Mundialowy Team 80%.
Team Stanley - Mundialowy Team 5:0

46e minuut.
Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Doeltrap. Piechowicz met een harde bal richting middenveld. Papac kopt de bal weg. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... Piechowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Mundialowy Team 6:0

55e minuut.
Baumgartner verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner geeft de bal voor. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - Mundialowy Team 7:0

65e minuut.
Wooden kopt de bal weg. Daar is Baumgartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... Apostel probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pideci geeft een hoge lob. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner met een sublieme pass. Hałabura is nu in balbezit. Hałabura geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Caban passt de bal in één keer door. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner speelt de bal door. Papac rent richting de bal. Papac schiet op doel. Piechowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 17%, Mundialowy Team 83%.
Team Stanley - Mundialowy Team 7:0