Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragikomedia FC Kursko
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Gałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński passt de bal met de wreef. Szczurowski is nu in balbezit. Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drągowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - FC Kursko 1:0

10e minuut.
Rorat geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kulek de bal onder controle te krijgen. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski draait met de bal, schiet en ... Adamus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Badaczewski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Ruminkiewicz geeft de bal voor. Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza verovert de bal door een tackle van achteren. Koza draait met de bal, schiet en ... Gorgolewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tragikomedia - FC Kursko 1:1

19e minuut.
Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszyński is nu in balbezit. Gałuszyński probeert naar een medespeler te passen. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kulek rent richting de bal. Kulek geeft de bal voor. Kończak speelt de bal door. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - FC Kursko 2:1

43e minuut.
Szczurowski heeft problemen om de bal te vangen. Kończak is nu in balbezit. Szczurowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczurowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragikomedia 38%, FC Kursko 62%.
Tragikomedia - FC Kursko 2:1

55e minuut.
Rorat probeert naar een medespeler te passen. Gałuszyński is nu in balbezit. Ruminkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruminkiewicz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Binkowski is nu in balbezit. Gonstaw onderschept slim de pass. Nanek rent richting de bal. Nanek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tragikomedia - FC Kursko 2:2

72e minuut.
Ruminkiewicz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rorat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragikomedia 56%, FC Kursko 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tragikomedia - FC Kursko 2:2