Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamTeamC Mundialowy Team
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.7
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Moliński is nu in balbezit. Moliński met een sublieme pass. Jońca rent richting de bal. Koczy onderschept slim de pass. Koczy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Mundialowy Team 1:0

11e minuut.
Marcola verovert de bal door een tackle van achteren. Marcola passt de bal in één keer door. Jońca heeft problemen om de bal te vangen. Marcola rent richting de bal. Marcola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Mundialowy Team 2:0

13e minuut.
Rząsa rent richting de bal. Koczy onderschept slim de pass. Koczy passt de bal met de wreef. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Skabara met een sublieme pass. Marcola is nu in balbezit. Jońca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jońca naar de kleedkamers voor een vroege douche. Marcola raakt geblesseerd tijdens het duel. Gubiec komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Apostel rent richting de bal. Apostel geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Skabara met een snelle inworp. Koczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczy passt de bal met de wreef. Marcola rent richting de bal. Marcola schiet op doel. Piechowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Dojaś de bal onder controle te krijgen. Gubiec rent richting de bal. Koczy probeert naar een medespeler te passen. Marcola is nu in balbezit. Marcola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamTeamC 32%, Mundialowy Team 68%.
TeamTeamC - Mundialowy Team 2:0

48e minuut.
Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Makowski de bal onder controle te krijgen. Wydra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Mundialowy Team 2:1

50e minuut.
Dojaś geeft een hoge lob. Kłosiński rent richting de bal. Gubiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gubiec krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Koczy rent richting de bal. Koczy geeft een lange en hoge pass. Moliński probeert de bal aan de voet te houden. Marcola rent richting de bal. Marcola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - Mundialowy Team 3:1

84e minuut.
Kłosiński speelt de bal door. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gubiec krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

84e minuut.
Piwowar geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzieniszewski met een snelle inworp. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamTeamC 46%, Mundialowy Team 54%.
TeamTeamC - Mundialowy Team 3:1