Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanley wawer
451 Tactiek Attack
68% Balbezit 32%
13% Spel op eigen helft 87%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 17.4
goed Schieten waardeloos
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Sysiak rent richting de bal. Pideci verovert de bal door een tackle van achteren. Pideci met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 1:0

4e minuut.
Sysiak met een sublieme pass. Daar is Brzęczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałabura rent richting de bal. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 2:0

12e minuut.
Pideci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kołaciński de bal. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel. Chruszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Papac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hałabura de bal. Hałabura draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Chruszcz de bal. Caban rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Inworp. Pideci met de inworp. Hałabura speelt de bal door. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Baumgartner passt de bal met de wreef. Hałabura is nu in balbezit. Hałabura geeft een lange en hoge pass. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 3:0

37e minuut.
Surman rent richting de bal. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 4:0

38e minuut.
Pideci onderschept slim de pass. Pideci speelt de bal door. Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 5:0

40e minuut.
Pideci is nu in balbezit. Pideci geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Mosór de bal onder controle te krijgen. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Daar is Kołaciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner passt de bal met de wreef. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 13%, wawer 87%.
Team Stanley - wawer 5:0

47e minuut.
Papac is nu in balbezit. Papac passt de bal in één keer door. Baumgartner met een sublieme pass. Caban heeft problemen om de bal te vangen. Caban draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Doğukan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğukan probeert naar een medespeler te passen. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... Chruszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Papac bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac passt de bal met de wreef. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner schiet op doel. Chruszcz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Kołaciński de bal. Hałabura is nu in balbezit. Hałabura speelt de bal door. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap. Lepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Mosór, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban rent richting de bal. Baumgartner met een sublieme pass. Daar is Papac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papac geeft een hoge lob. Lepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 6:0

62e minuut.
Surman heeft problemen om de bal te vangen. Doğukan rent richting de bal. Surman is nu in balbezit. Doğukan onderschept slim de pass. Doğukan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 6:1

69e minuut.
Doğukan rent richting de bal. Surman is nu in balbezit. Surman passt de bal met de wreef. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Hałabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Baumgartner met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Klungelig pakt Hałabura de bal. Hałabura met een sublieme pass. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel. Chruszcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Klungelig pakt Panorios de bal. Panorios met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 7:1

87e minuut.
Surman rent richting de bal. Surman speelt de bal door. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chruszcz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mosór bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosór geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pideci met een snelle inworp. Hałabura geeft een hoge lob. Lepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - wawer 8:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 12%, wawer 88%.
Team Stanley - wawer 8:1