Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kursko TS Dynowskie Klimaty
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


26e minuut.
Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw geeft de bal voor. Stefański kopt de bal weg. Nanek is nu in balbezit. Nanek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Bojarski rent richting de bal. Bojarski geeft een hoge lob. Koza is nu in balbezit. Nanek is nu in balbezit. Nanek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Gonstaw is nu in balbezit. Gonstaw geeft de bal voor. Daar is Włosek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza haalt uit met een fantastische trap. Kistowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Gonstaw rent richting de bal. Derwan verovert de bal door een tackle van achteren. Derwan passt de bal met de wreef. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Adamus bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kursko 53%, TS Dynowskie Klimaty 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Kursko - TS Dynowskie Klimaty 0:0

47e minuut.
Szulik met een snelle inworp. Nanek rent richting de bal. Czejgis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanek haalt uit met een fantastische trap. Kistowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Koza rent richting de bal. Stefański is nu in balbezit. Koza onderschept slim de pass. Koza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - TS Dynowskie Klimaty 1:0

75e minuut.
Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanek verovert de bal door een tackle van achteren. Koza is nu in balbezit. Nanek rent richting de bal. Nanek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gonstaw probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czejgis verovert de bal door een tackle van achteren. Czejgis passt de bal met de wreef. Gawroński is nu in balbezit. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bojarski kopt de bal weg. Szulik rent richting de bal. Szulik probeert naar een medespeler te passen. Koza is nu in balbezit. Koza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kursko 49%, TS Dynowskie Klimaty 51%.
FC Kursko - TS Dynowskie Klimaty 1:0