Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mundialowy Team TS Dynowskie Klimaty
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten poor
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Kłosiński onderschept slim de pass. Kłosiński passt de bal met de wreef. Pacak heeft problemen om de bal te vangen. Pacak draait met de bal, schiet en ... Małolepszy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Suchan rent richting de bal. Górecki verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki speelt de bal door. Daar is Tyrajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tyrajski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Derwan met een snelle inworp. Gawroński rent richting de bal. Gawroński schiet op doel. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mundialowy Team - TS Dynowskie Klimaty 0:1

25e minuut.
Rząsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński is nu in balbezit. Rząsa verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dojaś controleert de bal met de borst. Gawroński rent richting de bal. Gawroński probeert naar een medespeler te passen. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel. Piechowicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundialowy Team - TS Dynowskie Klimaty 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mundialowy Team 58%, TS Dynowskie Klimaty 42%.
Mundialowy Team - TS Dynowskie Klimaty 0:2

64e minuut.
Derwan onderschept slim de pass. Derwan probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kiełnia de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Podziorny heeft problemen om de bal te vangen. Dojaś rent richting de bal. Met opzet legt Czejgis zijn tegenspeler op de grond. Czejgis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mundialowy Team 56%, TS Dynowskie Klimaty 44%.
Mundialowy Team - TS Dynowskie Klimaty 0:2