Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Dynowskie Klimaty Mundialowy Team
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Podziorny passt de bal zonder na te denken. Hajto rent richting de bal. Hajto speelt de bal door. Pacak is nu in balbezit. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Dynowskie Klimaty - Mundialowy Team 1:0

7e minuut.
Kłosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kłosiński geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiełnia de bal. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Małolepszy bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak onderschept slim de pass. Pacak passt de bal met de wreef. Wysocki rent richting de bal. Wysocki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wysocki met een sublieme pass. Daar is Pacak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małolepszy onderschept slim de pass. Wysocki rent richting de bal. Wysocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kłosiński onderschept slim de pass. Inworp. Biniek met de inworp. Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysocki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Suchan onderschept slim de pass. Suchan probeert naar een medespeler te passen. Pacak is nu in balbezit. Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jońca heeft problemen om de bal te vangen. Wysocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wysocki met een sublieme pass. Tyrajski heeft problemen om de bal te vangen. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Dynowskie Klimaty 47%, Mundialowy Team 53%.
TS Dynowskie Klimaty - Mundialowy Team 1:0

48e minuut.
Kiełnia onderschept slim de pass. Kiełnia probeert naar een medespeler te passen. Pacak rent richting de bal. Pacak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Apostel de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Dynowskie Klimaty - Mundialowy Team 2:0

52e minuut.
Wysocki verovert de bal door een tackle van achteren. Wysocki speelt de bal door. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak draait met de bal, schiet en ... Małolepszy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Dynowskie Klimaty - Mundialowy Team 3:0

80e minuut.
Górecki verovert de bal door een tackle van achteren. Górecki speelt de bal door. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Hajto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Derwan met de inworp. Wysocki heeft problemen om de bal te vangen. Wysocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Dynowskie Klimaty 44%, Mundialowy Team 56%.
TS Dynowskie Klimaty - Mundialowy Team 3:0