Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lukasz124 Team Stanley
Normal Tactiek 451
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 41
zwak Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen redelijk


2e minuut.
Baumgartner passt de bal met de wreef. Hałabura is nu in balbezit. Hałabura passt de bal met de wreef. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Surman kopt de bal weg. Hałabura is nu in balbezit. Madera onderschept slim de pass. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Papac onderschept slim de pass. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner passt de bal met de wreef. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Papac met de inworp. Baumgartner speelt de bal door. Hałabura is nu in balbezit. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lukasz124 - Team Stanley 0:1

20e minuut.
Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Daar is Hałabura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hałabura passt de bal in één keer door. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Hałabura verovert de bal door een tackle van achteren. Hałabura passt de bal met de wreef. Caban heeft problemen om de bal te vangen. Hałabura rent richting de bal. Hałabura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pideci verovert de bal door een tackle van achteren. Madera is nu in balbezit. Pideci begaat een overtreding. Pideci krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap. Masarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lukasz124 - Team Stanley 0:2

36e minuut.
Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Papac bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac speelt de bal door. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Surman heeft problemen om de bal te vangen. Surman geeft een lange en hoge pass. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap. Masarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hałabura is nu in balbezit. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Pideci speelt de bal door. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamek heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lukasz124 86%, Team Stanley 14%.
lukasz124 - Team Stanley 0:2

50e minuut.
Pideci speelt de bal door. Hałabura rent richting de bal. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Madera rent richting de bal. Pideci verovert de bal door een tackle van achteren. Pideci speelt de bal door. Hałabura kan de bal niet met de borst controleren. Hałabura geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Wieniawa rent richting de bal. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Hałabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Madera met de inworp. Hałabura is nu in balbezit. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... Paal! Masarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lukasz124 - Team Stanley 0:3

72e minuut.
Calian geeft een hoge lob. Daar is Papac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papac met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
lukasz124 - Team Stanley 0:4

80e minuut.
Madera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pideci is nu in balbezit. Pideci passt de bal met de wreef. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Masarczyk trapt de bal weg van het doel. Hałabura kopt de bal weg. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ... Masarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
lukasz124 - Team Stanley 0:5

90e minuut.
Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban geeft de bal voor. Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lukasz124 80%, Team Stanley 20%.
lukasz124 - Team Stanley 0:5