Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanley lukasz124
451 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
17% Spel op eigen helft 83%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Papac met de inworp. Daar is Baumgartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Caban krijgt zijn hoofd ertegen. Masarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Hałabura met een sublieme pass. Masarczyk probeert naar een medespeler te passen. Surman kopt de bal weg. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel. Masarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pideci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Baumgartner kopt de bal weg. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Adamek de bal onder controle te krijgen. Masarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pideci rent richting de bal. Pideci geeft de bal voor. Baumgartner rent richting de bal. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Baumgartner verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner met een sublieme pass. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban haalt uit met een fantastische trap. Bajer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - lukasz124 1:0

32e minuut.
Daar is Papac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panorios bereikt de bal nog maar net als eerste. Panorios probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Caban de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Peret probeert naar een medespeler te passen. Surman is nu in balbezit. Surman speelt de bal door. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 21%, lukasz124 79%.
Team Stanley - lukasz124 1:0

55e minuut.
Masarczyk trapt de bal weg van het doel. Baumgartner kopt de bal weg. Klungelig pakt Adamek de bal. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Hałabura heeft problemen om de bal te vangen. Hałabura geeft de bal voor. Peret rent richting de bal. Caban verovert de bal door een tackle van achteren. Caban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura met een sublieme pass. Pideci is nu in balbezit. Pideci geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baumgartner de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Papac rent richting de bal. Papac geeft een hoge lob. Daar is Hałabura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ... Masarczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - lukasz124 2:0

71e minuut.
Wieniawa rent richting de bal. Wieniawa met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - lukasz124 3:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papac met een snelle inworp. Baumgartner geeft een lange en hoge pass. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Panorios speelt de bal door. Surman met een sublieme pass. Caban rent richting de bal. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - lukasz124 4:0

83e minuut.
Żuberek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Prusakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban onderschept slim de pass. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - lukasz124 5:0

84e minuut.
Prusakiewicz rent richting de bal. Prusakiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Zniszczoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Surman passt de bal met de wreef. Caban is nu in balbezit. Adamek rent richting de bal. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 14%, lukasz124 86%.
Team Stanley - lukasz124 5:0