Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kursko TeamTeamC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.9
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczy onderschept slim de pass. Koczy probeert naar een medespeler te passen. Marcola rent richting de bal. Marcola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Bajda heeft problemen om de bal te vangen. Koczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczy passt de bal zonder na te denken. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Koza raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dobrzyniecki komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Bajda passt de bal zonder na te denken. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński passt de bal met de wreef. Marcola is nu in balbezit. Marcola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - TeamTeamC 0:1

14e minuut.
Bajda geeft een hoge lob. Inworp. Szulik met de inworp. Nanek geeft een lange en hoge pass. Makowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Koczy de bal. Koczy met een sublieme pass. Marcola is nu in balbezit. Marcola heeft problemen om de bal te vangen. Marcola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kursko 54%, TeamTeamC 46%.
FC Kursko - TeamTeamC 0:1

60e minuut.
Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cebula passt de bal zonder na te denken. Hoffman heeft problemen om de bal te vangen. Nanek is nu in balbezit. Nanek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Nyczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyczko probeert naar een medespeler te passen. Marcola is nu in balbezit. Marcola draait met de bal, schiet en ... Adamus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nyczko is nu in balbezit. Nanek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nyczko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nyczko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcola is nu in balbezit. Marcola draait met de bal, schiet en ... Adamus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kursko 44%, TeamTeamC 56%.
FC Kursko - TeamTeamC 0:1