Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamTeamC FC Kursko
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Skabara verovert de bal door een tackle van achteren. Cebula is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skabara. Skabara krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Hoffman is nu in balbezit. Hoffman geeft een hoge lob. Gonstaw probeert de bal aan de voet te houden. Marcola is nu in balbezit. Marcola draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanek probeert naar een medespeler te passen. Koza rent richting de bal. Koza draait met de bal, schiet en ... Makowski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - FC Kursko 0:1

23e minuut.
Koczy rent richting de bal. Koczy passt de bal zonder na te denken. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola haalt uit met een fantastische trap. Badaczewski probeert de bal aan de voet te houden. Adamus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Ruminkiewicz rent richting de bal. Masłowski rent richting de bal. Masłowski probeert naar een medespeler te passen. Nanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nanek schiet op doel. Wydra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Nanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajda rent richting de bal. Met opzet legt Nanek zijn tegenspeler op de grond. Nanek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamTeamC 48%, FC Kursko 52%.
TeamTeamC - FC Kursko 0:1

48e minuut.
Makowski geeft de bal voor. Koza rent richting de bal. Makowski is nu in balbezit. Koza verovert de bal door een tackle van achteren. Koza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Makowski geeft de bal voor. Koczy kopt de bal weg. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola schiet op doel. Adamus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TeamTeamC - FC Kursko 1:1

57e minuut.
Bojarski met een sublieme pass. Bajda rent richting de bal. Bajda met een sublieme pass. Koza is nu in balbezit. Koza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Koczy probeert naar een medespeler te passen. Marcola rent richting de bal. Badaczewski is nu in balbezit. Marcola is nu in balbezit. Marcola draait met de bal, schiet en ... Adamus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Ruminkiewicz geeft de bal voor. Daar is Skabara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skabara passt de bal in één keer door. Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza draait met de bal, schiet en ... Wydra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - FC Kursko 1:2

74e minuut.
Gonstaw geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skabara met een snelle inworp. Koczy kan de bal niet met de borst controleren. Koczy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gonstaw geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moliński met de inworp. Koczy is nu in balbezit. Koczy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Koza probeert naar een medespeler te passen. Szulik rent richting de bal. Bajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulik onderschept slim de pass. Szulik geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wydra trapt de bal weg. Koczy kopt de bal weg. Szczurowski heeft problemen om de bal te vangen. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamTeamC 49%, FC Kursko 51%.
TeamTeamC - FC Kursko 1:2