Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tragikomedia Mundialowy Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Borek rent richting de bal. Borek met een sublieme pass. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś haalt uit met een fantastische trap. Gorgolewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Mundialowy Team 0:1

14e minuut.
Dojaś met een sublieme pass. Jońca speelt de bal door. Binkowski is nu in balbezit. Tyrajski onderschept slim de pass. Tyrajski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Mundialowy Team 0:2

18e minuut.
Kończak is nu in balbezit. Hajto verovert de bal door een tackle van achteren. Kulek onderschept slim de pass. Kończak geeft de bal voor. Drągowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Hajto is nu in balbezit. Hajto geeft de bal voor. Kłosiński rent richting de bal. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Piechowicz trapt de bal weg. Jońca bereikt de bal nog maar net als eerste. Jońca probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tragikomedia - Mundialowy Team 0:3

33e minuut.
Kulek probeert naar een medespeler te passen. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajto begaat een overtreding. Hajto krijgt een gele kaart. Drągowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kulek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragikomedia 55%, Mundialowy Team 45%.
Tragikomedia - Mundialowy Team 0:3

62e minuut.
Kulek geeft een lange en hoge pass. Małolepszy kopt de bal weg. Borek rent richting de bal. Gałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kulek geeft de bal voor. Jońca is nu in balbezit. Borek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Borek krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Rząsa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wałęsa komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tragikomedia 51%, Mundialowy Team 49%.
Tragikomedia - Mundialowy Team 0:3