Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mundialowy Team Tragikomedia
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 14.8
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Borek verovert de bal door een tackle van achteren. Borek geeft een lange en hoge pass. Hajto bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski verovert de bal door een tackle van achteren. Drągowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundialowy Team - Tragikomedia 0:1

5e minuut.
Dojaś onderschept slim de pass. Gałuszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszyński passt de bal met de wreef. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Wilkanowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kończak de bal. Kończak probeert naar een medespeler te passen. Drągowski rent richting de bal. Drągowski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Gałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Apostel de bal. Drągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Drągowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mundialowy Team - Tragikomedia 0:2

27e minuut.
Klungelig pakt Wałęsa de bal. Kulek is nu in balbezit. Wałęsa speelt de bal door. Tyrajski rent richting de bal. Tyrajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundialowy Team - Tragikomedia 1:2

34e minuut.
Wałęsa rent richting de bal. Kulek onderschept slim de pass. Drągowski is nu in balbezit. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundialowy Team - Tragikomedia 1:3

35e minuut.
Dojaś speelt de bal door. Tyrajski is nu in balbezit. Gałuszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gałuszyński krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gorgolewski met een harde bal richting middenveld. Górecki is nu in balbezit. Wilkanowski probeert naar een medespeler te passen. Dojaś rent richting de bal. Dojaś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Jońca met een sublieme pass. Wałęsa is nu in balbezit. Wałęsa probeert naar een medespeler te passen. Tyrajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrajski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundialowy Team - Tragikomedia 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mundialowy Team 48%, Tragikomedia 52%.
Mundialowy Team - Tragikomedia 2:3

47e minuut.
Hajto verovert de bal door een tackle van achteren. Wałęsa met een sublieme pass. Tyrajski is nu in balbezit. Tyrajski schiet op doel. Łopatowicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Górecki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Daar is Dojaś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borek bereikt de bal nog maar net als eerste. Borek passt de bal zonder na te denken. Drągowski heeft problemen om de bal te vangen. Drągowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundialowy Team - Tragikomedia 2:4

58e minuut.
Dzieniszewski met een snelle inworp. Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś onderschept slim de pass. Dojaś haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Łopatowicz de bal. Gorgolewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Kłosiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wilkanowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rorat is nu in balbezit. Rorat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Małolepszy geeft een lange en hoge pass. Jońca heeft problemen om de bal te vangen. Małolepszy rent richting de bal. Drągowski onderschept slim de pass. Drągowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mundialowy Team 69%, Tragikomedia 31%.
Mundialowy Team - Tragikomedia 2:4