Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Dynowskie Klimaty wawer
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ossowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kowalczewski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kistowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Dynowskie Klimaty - wawer 0:1

29e minuut.
Mystek is nu in balbezit. Sysiak onderschept slim de pass. Sysiak met een sublieme pass. Doğukan rent richting de bal. Doğukan haalt uit met een fantastische trap. Kistowski bokst de bal weg. Sysiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

33e minuut.
Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński verovert de bal door een tackle van achteren. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... Lepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pacak rent richting de bal. Pacak draait met de bal, schiet en ... Lepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Dynowskie Klimaty - wawer 1:1

39e minuut.
Doğukan rent richting de bal. Kowalczewski rent richting de bal. Kowalczewski speelt de bal door. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Dynowskie Klimaty 57%, wawer 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Dynowskie Klimaty - wawer 1:1

61e minuut.
Daar is Podziorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podziorny met een sublieme pass. Gawroński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak rent richting de bal. Pacak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Dynowskie Klimaty - wawer 2:1

68e minuut.
Pacak rent richting de bal. Pacak met een sublieme pass. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Dynowskie Klimaty - wawer 3:1

86e minuut.
Szczygłowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołaciński rent richting de bal. Kołaciński geeft een lange en hoge pass. Ossowski is nu in balbezit. Ossowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ossowski rent richting de bal. Kiełnia onderschept slim de pass. Kiełnia passt de bal zonder na te denken. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak schiet op doel. Lepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Dynowskie Klimaty 34%, wawer 66%.
TS Dynowskie Klimaty - wawer 3:1