Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wawer TS Dynowskie Klimaty
Attack Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 16.8
hopeloos Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Szczygłowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Gawroński de bal. Kołaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawroński onderschept slim de pass. Gawroński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Biniek speelt de bal door. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan probeert naar een medespeler te passen. Gawroński rent richting de bal. Gawroński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Biniek met een sublieme pass. Gawroński heeft problemen om de bal te vangen. Gawroński passt de bal met de wreef. Pacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wawer - TS Dynowskie Klimaty 0:1

17e minuut.
Mosór met een sublieme pass. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełnia rent richting de bal. Ossowski onderschept slim de pass. Ossowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wawer - TS Dynowskie Klimaty 1:1

20e minuut.
Adamkiewicz is nu in balbezit. Adamkiewicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Włosek de bal onder controle te krijgen. Doğukan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doğukan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Biniek met een snelle inworp. Gawroński rent richting de bal. Brzęczek maakt een afschuwelijke overtreding. Gawroński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gawroński kan niet meer verder spelen. Wysocki komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Suchan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Derwan kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Brzęczek met een snelle inworp. Kołaciński is nu in balbezit. Wysocki maakt een afschuwelijke overtreding. Wysocki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawer 52%, TS Dynowskie Klimaty 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawer - TS Dynowskie Klimaty 1:1

54e minuut.
Czejgis rent richting de bal. Wysocki is nu in balbezit. Adamkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamkiewicz krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Suchan is nu in balbezit. Suchan geeft een lange en hoge pass. Kołaciński heeft problemen om de bal te vangen. Wysocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysocki draait met de bal, schiet en ... Lepa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
wawer - TS Dynowskie Klimaty 1:2

78e minuut.
Mosór onderschept slim de pass. Mosór geeft een hoge lob. Adamkiewicz kopt de bal weg. Ossowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ossowski rent richting de bal. Ossowski schiet op doel. Kistowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Kołaciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołaciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kołaciński geeft een lange en hoge pass. Doğukan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
wawer - TS Dynowskie Klimaty 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wawer 53%, TS Dynowskie Klimaty 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wawer - TS Dynowskie Klimaty 2:2