Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TeamTeamC lukasz124
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Hoffman speelt de bal door. Moliński rent richting de bal. Moliński passt de bal met de wreef. Marcola rent richting de bal. Marcola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - lukasz124 1:0

8e minuut.
Peret probeert naar een medespeler te passen. Zniszczoł rent richting de bal. Koczy begaat een overtreding. Koczy krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Moliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Bajer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł geeft de bal voor. Skabara kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcola kan de bal niet met de borst controleren. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - lukasz124 2:0

33e minuut.
Adamek verovert de bal door een tackle van achteren. Gubiec onderschept slim de pass. Marcola rent richting de bal. Marcola draait met de bal, schiet en ... Masarczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - lukasz124 3:0

40e minuut.
Melisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł geeft een lange en hoge pass. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Peret rent richting de bal. Peret geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Marcola de bal. Marcola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TeamTeamC - lukasz124 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamTeamC 51%, lukasz124 49%.
TeamTeamC - lukasz124 4:0

53e minuut.
Adamek geeft een hoge lob. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabara geeft de bal voor. Marcola rent richting de bal. Marcola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Makowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gubiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubiec met een sublieme pass. Marcola bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gubiec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nyczko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TeamTeamC 48%, lukasz124 52%.
TeamTeamC - lukasz124 4:0