Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Team Stanley FC Kursko
451 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 18.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen slecht
redelijk Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Badaczewski rent richting de bal. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner speelt de bal door. Papac is nu in balbezit. Papac geeft de bal voor. Adamus bokst de bal weg. Caban rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 1:0

12e minuut.
Pideci probeert naar een medespeler te passen. Caban is nu in balbezit. Caban speelt de bal door. Papac bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac geeft de bal voor. Adamus bokst de bal weg.

15e minuut.
Pideci geeft een hoge lob. Bojarski heeft problemen om de bal te vangen. Caban rent richting de bal. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Baumgartner verovert de bal door een tackle van achteren. Baumgartner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bojarski de bal. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 2:0

20e minuut.
Cebula rent richting de bal. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner passt de bal in één keer door. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 3:0

22e minuut.
Papac speelt de bal door. Baumgartner met een sublieme pass. Pideci rent richting de bal. Pideci geeft een hoge lob. Caban springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gonstaw rent richting de bal. Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura geeft een hoge lob. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel. Adamus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 4:0

28e minuut.
Cebula rent richting de bal. Papac onderschept slim de pass. Papac met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 5:0

31e minuut.
Calian speelt de bal door. Pideci probeert de bal aan de voet te houden. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 6:0

34e minuut.
Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac verovert de bal door een tackle van achteren. Papac geeft een hoge lob. Daar is Caban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 7:0

44e minuut.
Cebula bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac rent richting de bal. Papac passt de bal met de wreef. Caban is nu in balbezit. Caban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 24%, FC Kursko 76%.
Team Stanley - FC Kursko 7:0

62e minuut.
Surman met een sublieme pass. Pideci geeft de bal voor. Ruminkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap. Adamus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Caban kan de bal niet met de borst controleren. Caban met een sublieme pass. Pideci rent richting de bal. Pideci geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Surman passt de bal zonder na te denken. Caban rent richting de bal. Baumgartner rent richting de bal. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 8:0

78e minuut.
Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel. Adamus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner speelt de bal door. Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 9:0

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adamus niet meer kan verder spelen. Jachtunowicz komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Gonstaw rent richting de bal. Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura speelt de bal door. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Team Stanley - FC Kursko 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Team Stanley 23%, FC Kursko 77%.
Team Stanley - FC Kursko 10:0