Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kursko Team Stanley
Normal Tactiek 451
32% Balbezit 68%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 40.6
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


5e minuut.
Papac rent richting de bal. Papac passt de bal zonder na te denken. Gonstaw is nu in balbezit. Caban onderschept slim de pass. Caban draait met de bal, schiet en ... Adamus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - Team Stanley 0:1

7e minuut.
Cebula is nu in balbezit. Baumgartner onderschept slim de pass. Baumgartner met een sublieme pass. Klungelig pakt Caban de bal. Caban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pideci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hałabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura geeft de bal voor. Adamus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Caban is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - Team Stanley 0:2

15e minuut.
Cebula rent richting de bal. Panorios onderschept slim de pass. Panorios met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - Team Stanley 0:3

19e minuut.
Daar is Calian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calian geeft een hoge lob. Daar is Badaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adamus met een harde bal richting middenveld. Baumgartner kopt de bal weg. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Ruminkiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Panorios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papac is nu in balbezit. Papac geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - Team Stanley 0:4

25e minuut.
Papac verovert de bal door een tackle van achteren. Papac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Badaczewski de bal. Caban rent richting de bal. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - Team Stanley 0:5

32e minuut.
Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner speelt de bal door. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - Team Stanley 0:6

44e minuut.
Pideci probeert naar een medespeler te passen. Hałabura rent richting de bal. Hałabura passt de bal met de wreef. Baumgartner is nu in balbezit. Baumgartner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kursko 85%, Team Stanley 15%.
FC Kursko - Team Stanley 0:6

47e minuut.
Baumgartner speelt de bal door. Hałabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura passt de bal met de wreef. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kursko - Team Stanley 0:7

63e minuut.
Panorios met een sublieme pass. Papac rent richting de bal. Papac geeft de bal voor. Hałabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura geeft de bal voor. Adamus bokst de bal weg.

64e minuut.
Papac bereikt de bal nog maar net als eerste. Papac passt de bal in één keer door. Cebula heeft problemen om de bal te vangen. Baumgartner bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumgartner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ruminkiewicz geeft de bal voor. Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman passt de bal in één keer door. Hałabura is nu in balbezit. Hałabura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Baumgartner probeert naar een medespeler te passen. Papac rent richting de bal. Papac passt de bal in één keer door. Hałabura bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura schiet op doel. Adamus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nanek kopt de bal weg. Panorios probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peściński. Panorios wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruminkiewicz met een snelle inworp. Baumgartner met een sublieme pass. Caban rent richting de bal. Caban draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Macura probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baumgartner rent richting de bal. Baumgartner met een sublieme pass. Caban is nu in balbezit. Caban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Calian kopt de bal weg. Pideci is nu in balbezit. Pideci passt de bal zonder na te denken. Caban bereikt de bal nog maar net als eerste. Caban schiet op doel. Adamus bokst de bal weg. Adamus speelt de bal door. Panorios kopt de bal weg. Caban is nu in balbezit. Caban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kursko 91%, Team Stanley 9%.
FC Kursko - Team Stanley 0:7