Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkyForce Mihailesti City
4-4-2 romb Tactiek pupet
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 9
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 6
59.5 gemiddelde waardering 62.4
very good Schieten very good
good Passen excellent
outstanding Verdedigen very good


15e minuut.
Fică passt de bal in één keer door. Crego rent richting de bal. Crego passt de bal met de wreef. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Mynarski is nu in balbezit. Tesser met een sublieme pass. Fică met een sublieme pass. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Manoliu rent richting de bal. Manoliu geeft een hoge lob. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski schiet op doel. Katsaraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - Mihailesti City 0:1

34e minuut.
Crego passt de bal in één keer door. Mynarski rent richting de bal. Socol probeert naar een medespeler te passen. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski schiet op doel. Katsaraios verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Manoliu speelt de bal door. Crego rent richting de bal. Crego passt de bal zonder na te denken. Mynarski rent richting de bal. Mynarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mynarski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorbian. Mynarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crego met een snel genomen vrije trap. Ewiak springt en kopt de bal. Katsaraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - Mihailesti City 0:2

42e minuut.
Tesser probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rădescu onderschept slim de pass. Gahn rent richting de bal. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu bokst de bal weg. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - Mihailesti City 1:2

45e minuut.
Bozkurt rent richting de bal. Fică onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Slyngstad. Slyngstad krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 61%, Mihailesti City 39%.
SkyForce - Mihailesti City 1:2

52e minuut.
Bozkurt met een sublieme pass. Hamann rent richting de bal. Hamann geeft de bal voor. Gahn springt en kopt de bal. Avrigeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sorbian kopt de bal weg. Lockheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn verovert de bal door een tackle van achteren. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkyForce - Mihailesti City 2:2

70e minuut.
Iglódi geeft de bal voor. Manoliu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gahn zijn tegenspeler op de grond. Gahn krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 54%, Mihailesti City 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkyForce - Mihailesti City 2:2