Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo reddog Rit Mus
rocky 4 Tactiek atomic
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 64.8
very good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
De Bruyn kopt de bal weg. Klungelig pakt Filisiński de bal. Filisiński met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Parada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Wcześniak met een sublieme pass. Pirola probeert naar een medespeler te passen. Toribio rent richting de bal. Toribio geeft de bal voor. Minhoca maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Wcześniak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minhoca de bal. Minhoca passt de bal zonder na te denken. Toribio rent richting de bal. Toribio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Rit Mus 0:1

31e minuut.
Wcześniak is nu in balbezit. Wcześniak passt de bal met de wreef. Pirola met een sublieme pass. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Rit Mus 0:2

35e minuut.
Filisiński probeert naar een medespeler te passen. Parada kan de bal niet met de borst controleren. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński geeft een hoge lob. Jurczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Miriuţă passt de bal in één keer door. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea speelt de bal door. Toribio rent richting de bal. Toribio draait met de bal, schiet en ... Valgaeren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Despagne de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Rit Mus 0:3

39e minuut.
Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu geeft een hoge lob. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio schiet op doel. Valgaeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Belerati probeert naar een medespeler te passen. Parada rent richting de bal. Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu geeft een hoge lob. Minhoca springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 49%, Rit Mus 51%.
dinamo reddog - Rit Mus 0:3

52e minuut.
Wcześniak rent richting de bal. Wcześniak geeft een hoge lob. Toribio is nu in balbezit. Toribio haalt uit met een fantastische trap. Valgaeren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Rit Mus 0:4

56e minuut.
Gavrilov probeert naar een medespeler te passen. Filisiński probeert naar een medespeler te passen. Parada is nu in balbezit. Parada haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Miriuţă met een sublieme pass. Minhoca is nu in balbezit. Małysiak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Małysiak krijgt een gele kaart. Minhoca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Miriuţă met een snel genomen vrije trap. Pirola rent richting de bal. Pirola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Barbanera rent richting de bal. Barbanera passt de bal met de wreef. Belerati is nu in balbezit. Belerati haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Rit Mus 1:4

78e minuut.
Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Minhoca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Despagne. Despagne krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Toribio heeft problemen om de bal te vangen. De Bruyn rent richting de bal. Toribio onderschept slim de pass. Toribio draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu probeert naar een medespeler te passen. Minhoca is nu in balbezit. Minhoca schiet op doel. Valgaeren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Rit Mus 1:5

83e minuut.
Filisiński rent richting de bal. Filisiński geeft een hoge lob. Ljubisavljević kopt de bal weg. Gavrilov is nu in balbezit. Gavrilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Filisiński passt de bal in één keer door. Parada rent richting de bal. Parada passt de bal in één keer door. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 50%, Rit Mus 50%.
dinamo reddog - Rit Mus 1:5