Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ADY FALTICENI Spartanii
relax Tactiek 4-3-1-2
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.5 gemiddelde waardering 41.2
uitmuntend Schieten redelijk
goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


9e minuut.
Cwalina rent richting de bal. Cwalina met een sublieme pass. Hagberg probeert naar een medespeler te passen. Moskwa rent richting de bal. Moskwa draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Daar is De Witt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Witt geeft een hoge lob. Chopchits kan de bal niet met de borst controleren. Chopchits draait met de bal, schiet en ... Florea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 1:0

15e minuut.
Cwalina is nu in balbezit. Cwalina probeert naar een medespeler te passen. Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskwa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chiţa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hagberg passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arandia met de inworp. Tenchiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenchiri geeft een hoge lob. Oţelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Dincă heeft problemen om de bal te vangen. Dincă passt de bal met de wreef. Chopchits is nu in balbezit. Chopchits schiet op doel. Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 2:0

26e minuut.
Skrzypczyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dincă met een snelle inworp. Chopchits rent richting de bal. Chopchits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 3:0

30e minuut.
Cwalina onderschept slim de pass. Cwalina geeft de bal voor. Chopchits bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopchits haalt uit met een fantastische trap. Florea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Francia de bal. Chopchits is nu in balbezit. Chopchits haalt uit met een fantastische trap. Florea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 4:0

35e minuut.
Cwalina speelt de bal door. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă passt de bal zonder na te denken. Chopchits rent richting de bal. Chopchits draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 5:0

38e minuut.
Klungelig pakt Chopchits de bal. Horvat rent richting de bal. Chopchits verovert de bal door een tackle van achteren. Chopchits schiet op doel. Paal! Chopchits bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopchits schiet op doel. Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 6:0

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hagberg met een snelle inworp. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa geeft de bal voor. Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 35%, Spartanii 65%.
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 6:0

55e minuut.
Horvat geeft een lange en hoge pass. Hagberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Francia de bal. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Cwalina onderschept slim de pass. Cwalina probeert naar een medespeler te passen. Chopchits bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopchits haalt uit met een fantastische trap. Florea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 7:0

64e minuut.
De Witt onderschept slim de pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dincă speelt de bal door. Chopchits is nu in balbezit. Chopchits haalt uit met een fantastische trap. Florea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 8:0

66e minuut.
Horvat onderschept slim de pass. Cwalina onderschept slim de pass. Chiţa rent richting de bal. Cwalina onderschept slim de pass. Cwalina schiet op doel. Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chopchits is nu in balbezit. Chopchits haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Francia de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 9:0

71e minuut.
Chwiej passt de bal in één keer door. Dincă heeft problemen om de bal te vangen. Dincă passt de bal zonder na te denken. Chopchits heeft problemen om de bal te vangen. Chopchits draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gül probeert naar een medespeler te passen. Pacco rent richting de bal. Pacco geeft een hoge lob. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa schiet op doel. Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Chwiej geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dincă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cwalina kan de bal niet met de borst controleren. Cwalina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Florea trapt de bal weg. De Witt kopt de bal weg. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ADY FALTICENI 31%, Spartanii 69%.
F.C.ADY FALTICENI - Spartanii 9:0