Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartanii F.C.ADY FALTICENI
4-3-1-2 Tactiek relax
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.6 gemiddelde waardering 53
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


7e minuut.
Knizia passt de bal zonder na te denken. Gorząd bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorząd geeft de bal voor. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Halczak passt de bal zonder na te denken. Grami probeert naar een medespeler te passen. Lukas is nu in balbezit. Lukas draait met de bal, schiet en ... Stanislas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - F.C.ADY FALTICENI 1:0

19e minuut.
Grami onderschept slim de pass. Grami speelt de bal door. Lukas rent richting de bal. Lukas haalt uit met een fantastische trap. Stanislas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - F.C.ADY FALTICENI 2:0

23e minuut.
Lukas passt de bal in één keer door. Siutalas rent richting de bal. Siutalas geeft een hoge lob. Marek rent richting de bal. Marek haalt uit met een fantastische trap. Stanislas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siutalas met de inworp. Oporski geeft een hoge lob. Marek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Halczak met een sublieme pass. Siutalas is nu in balbezit. Siutalas passt de bal in één keer door. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas draait met de bal, schiet en ... Stanislas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Cwalina onderschept slim de pass. Cwalina met een sublieme pass. Mokatsi rent richting de bal. Mokatsi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chopchits is nu in balbezit. Chopchits schiet op doel. Na een snelle pass probeert Halczak de bal onder controle te krijgen. Chopchits is nu in balbezit. Chopchits schiet op doel. Kivilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Jarzembowski is nu in balbezit. Mokatsi onderschept slim de pass. Mokatsi speelt de bal door. Chopchits rent richting de bal. Chopchits haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Oporski is nu in balbezit. Oporski passt de bal zonder na te denken. Siutalas rent richting de bal. Siutalas geeft een lange en hoge pass. Marek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 39%, F.C.ADY FALTICENI 61%.
Spartanii - F.C.ADY FALTICENI 2:0

46e minuut.
Vrabec geeft een hoge lob. Lukas rent richting de bal. Perdigones rent richting de bal. Lukas verovert de bal door een tackle van achteren. Lukas haalt uit met een fantastische trap. Stanislas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Marek is nu in balbezit. Cwalina verovert de bal door een tackle van achteren. Cwalina geeft een lange en hoge pass. Chopchits bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopchits schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Dincă de bal onder controle te krijgen. Lukas is nu in balbezit. Gorząd rent richting de bal. Lukas onderschept slim de pass. Lukas schiet op doel. Stanislas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Berg met een sublieme pass. Grami met een sublieme pass. Oporski met een sublieme pass. Klungelig pakt Siutalas de bal. Siutalas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Chopchits rent richting de bal. Chopchits passt de bal in één keer door. Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokatsi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bolčánik onderschept slim de pass. Grami bereikt de bal nog maar net als eerste. Grami passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Marek de bal. Marek schiet op doel. Stanislas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - F.C.ADY FALTICENI 3:0

75e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stanislas niet meer kan verder spelen. Oţelea komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Siutalas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oporski speelt de bal door. Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siutalas geeft een hoge lob. Malatyalı heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Lukas speelt de bal door. Siutalas is nu in balbezit. Siutalas geeft een hoge lob. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel. De bal raakt de paal. Oţelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 45%, F.C.ADY FALTICENI 55%.
Spartanii - F.C.ADY FALTICENI 3:0