Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA `86 Maxy MAcin
New 433 Tactiek zonal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
61 gemiddelde waardering 62.8
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Merle probeert naar een medespeler te passen. Holca is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil neemt de hoekschop. Holca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Merle rent richting de bal. Holca is nu in balbezit. Merle probeert naar een medespeler te passen. Gil geeft een lange en hoge pass. Czekański krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Salm geeft de bal voor. Stângă kopt de bal weg. Rybáň rent richting de bal. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Maxy MAcin 0:1

24e minuut.
Merle met een sublieme pass. Gaubinger is nu in balbezit. Gaubinger passt de bal in één keer door. Czekański rent richting de bal. Czekański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil passt de bal zonder na te denken. Holca is nu in balbezit. Holca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STEAUA `86 - Maxy MAcin 1:1

38e minuut.
Salm passt de bal met de wreef. Daar is Nicolaescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolaescu met een sublieme pass. Rybáň rent richting de bal. Rybáň draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 51%, Maxy MAcin 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
STEAUA `86 - Maxy MAcin 1:1

49e minuut.
Merle passt de bal in één keer door. Holca rent richting de bal. Nicolaescu is nu in balbezit. Holca onderschept slim de pass. Holca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Holca is nu in balbezit. Gałusa verovert de bal door een tackle van achteren. Gałusa geeft een lange en hoge pass. Stângă rent richting de bal. Stângă haalt uit met een fantastische trap. da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Staël von Holstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Staël von Holstein speelt de bal door. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Maxy MAcin 1:2

60e minuut.
Gałusa verovert de bal door een tackle van achteren. Soja is nu in balbezit. Soja passt de bal zonder na te denken. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Gil heeft problemen om de bal te vangen. Gil geeft de bal voor. Gaubinger kopt de bal weg. Czekański rent richting de bal. Czekański draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Holca heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Czekański kopt de bal weg. Gaubinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño rent richting de bal. Gaubinger is nu in balbezit. Gaubinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merle met de inworp. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Liaño springt en kopt de bal. Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Merle onderschept slim de pass. Merle probeert naar een medespeler te passen. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een hoge lob. Liaño maakt een snoekduik en kopt de bal. Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Machulski onderschept slim de pass. Merle verovert de bal door een tackle van achteren. Merle passt de bal in één keer door. Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Makowiecki heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Salm passt de bal zonder na te denken. Staël von Holstein speelt de bal door. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 57%, Maxy MAcin 43%.
STEAUA `86 - Maxy MAcin 1:2